Четирима са задържани в хода на специализирана операция, насочена срещу

...
Четирима са задържани в хода на специализирана операция, насочена срещу
Коментари Харесай

Четирима са задържани след операция срещу наркоразпространението в област Видин

Четирима са арестувани в хода на профилирана интервенция, ориентирана против наркоразпространението в област Видин. Иззети са изсъхнал канабис и амфетамини. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Видин

Специализираната интервенция, извършена през вчерашния ден, е осъществена от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-Видин и сътрудниците им от районното ръководство в града.

В село Мали Дреновец униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Ауди “ с видинска регистрация, каран от престъпно проявен 35-годишен гражданин на регионалния град. В транспортното средство разкрили и иззели 90 грама зелена суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест, електронна везна и парична сума. Последвало претършуване в частен парцел, употребен от мъжа, в село Лагошевци. Там, в стопанска сграда, криминалистите открили и иззели още 100 грама изсъхнал канабис. Видинчанинът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Работата на проверяващите по случая продължава, в регионалната дирекция е формирано досъдебно произвеждане по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс.

Снощи, в изискванията на необходимост, чиновници от РУ-Видин направили претършуване в апартамент в к-с “Бонония “. В жилището открили четирима мъже и една жена. В коридора намерили пакетче с 0.56 грама зелена суха листна маса, а в една от стаите – 22 грама бяло прахообразно вещество и към 42.80 грама зелено-кафява листна маса. При полевия наркотест белият прахуляк индикирал на амфетамин, а тревата дала реакция на канабис.

По случая с полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани трима престъпно проявени - 24-годишен от Белоградчик и двама видинчани, на 21 и 22 години. Разследването продължава, в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР