Четирима са задържани при специализирана полицейска акция в Павликенско, съобщиха

...
Четирима са задържани при специализирана полицейска акция в Павликенско, съобщиха
Коментари Харесай

Четирима са арестувани при спецакция в Павликенско

Четирима са арестувани при профилирана полицейска акция в Павликенско, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

Разкрити са седем закононарушения от тях четири обири, шофиране без нужната дееспособност, ръководство на автомобил, след приложимост на наркотични субстанции и безчинство. Повдигнати са обвинявания на 8 лица. Други четирима са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа.

Спецакция против битовата престъпност в Сливенско

Образувани са шест бързи производства - за владеене на наркотични субстанции, нерегистриран автомобил и нелегално добита дървесина и една кореспонденция за ръководство на автомобил, след приложимост на алкохол.

В рамките на интервенцията са открити две лица, оповестени за общодържавно търсене, а други 4-ма са оповестени за търсене.Съставени са 4 акта и са наложени 15 санкции по фиш и една заповед за налагане на насилствени административни ограничения.

Съставени са 3 акта по Закона за протекция на детето. Операцията е осъществена през вчерашния ден, под управлението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР