Четирима са пострадалите при вчерашната катастрофа на пътя Симитли-Предел-Банско, никой

...
Четирима са пострадалите при вчерашната катастрофа на пътя Симитли-Предел-Банско, никой
Коментари Харесай

Четирима пострадали след катастрофата на пътя Симитли-Банско

Четирима са потърпевшите при вчерашната злополука на пътя Симитли-Предел-Банско, никой от тях не е с заплаха за живота, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Както БГНЕС осведоми, към 17 ч. през вчерашния ден на километър преди с. Градево се удариха челно „ Тойота “ и „ Опел “, след конфликта вторият автомобил се забива в дирек на далекопровод напрегнато 20 киловолта.

Трима от „ Опел “-а са превозени в частна болница в Благоевград, – 19-годишната Р.Д. е с недоволства от болки в коремната област, 30-годишната П.В. е с контузия на гръден панер, а 47-годишният И.Ш. – с контузия на подбедрицата.

41-годишният лидер на “Тойота “-та С. П. е превозен до МБАЛ-Благоевград с контузия на гръдния панер, скенерът не е открил фрактура на ребрата, освободен е за домашно лекуване.

Едва в 23 ч. пътят бе разчистен след огледа на местопроизшествието. Движението бе затруднено и близо 6 часа и се осъществяваше в едната лента.<a href= " http://bgnes.com " target= " blank " ><font color=#0000ff> /БГНЕС</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР