Четирима са пострадали при пътен инцидент по пътя Шумен- Карнобат

...
Четирима са пострадали при пътен инцидент по пътя Шумен- Карнобат
Коментари Харесай

Четирима пострадаха в катастрофа по пътя Шумен-Бургас, виновникът нарушил карантината

 Четирима са потърпевши при пътен случай по пътя Шумен- Карнобат – Бургас на 22 май.

Малко преди 22:30 часа лидер на лек автомобил " Уаз “ с шуменска регистрация при излизане на основния път покрай крайпътна бензиностанция  не пропуснал движещия се по път с  преимущество лидер на лек автомобил Опел " Вектра “ с шуменска регистрация, и се сблъскали.

След удара в МБАЛ- Шумен са откарани водачите на двата автомобила и пасажерите от уаз-ката. След обзор било открито, че лидерът на опела, 47-годишен гражданин на Смядово е с фрактура на ходилото на десен крайник. 40-годишен пасажер, гражданин на село Ивански бил с порезна рана в региона на дясното око, 18-годишен гражданин на Ивански, също пасажер бил с комоцио, различен пасажер също 18-годишен гражданин на Ивански е с фрактура на седем ребра. Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол, съществуване не е открито. Образувано е досъдебно произвеждане.

При осъществяване на информация полицейските чиновници открили, че лидерът на уаз-ката нарушил наложената му от РЗИ карантина. Под карантина бил и брат му- 40-годишен гражданин на Ивански. Той също напуснал дома си и нарушил наложената му от РЗИ карантина. Образувани са бързи производства за осъществени закононарушения по член 355 алинея 1 от Наказателен кодекс. Случаите са докладвани на прокурор от РП- Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР