Четирима са обвиняемите към момента. Всички елементи на защитата, включително

...
Четирима са обвиняемите към момента. Всички елементи на защитата, включително
Коментари Харесай

Последна Информация: Гдбоп Нахлу В Хотел В Слънчев Бряг, Няма Да Повярвате Какво Откриха!

Четирима са обвинените все още. Всички детайли на отбраната, в това число и воден знак, имат и тези банкноти. Те ще бъдат дадени за разбор на Европол. Става въпрос за много съществени модерни машини, изясни Гешев. Предстои да се откри дали подправените пари са изнасяни отвън страната. Антимафиот №1 Ивайло Спиридонов още веднъж посочи положителните резултати. Още от януари е почнала целенасочената оперативна работа по акцията. Групата е извънредно тайна, сподели той. Те имали опит в сферата и вземали предохранителни ограничения, с цел да не ги заловен. Антимафиотите обаче са употребявали и СРС-та, само че фалшификаторите от самото начало си мислели, че се крият.

По този случай може да се напише книга, показа още Ивайло Спиридонов. Засега обаче поради следствената загадка, както се майтапят проверяващите, не може да се разкрие цялата информация.

Печатницата е открита в хотел в " Кантилена " в к.к. " Слънчев бряг ". Собственикът е арестуван, защото е бил част от групата. Парите са крити на разнообразни адреси и поетапно се вадели на " пазара ". Шефът на ГДБОП благодари на поддръжката с следствието на Европол и Сикрет сървиз.

Иначе проверяващите отново се похвалиха и с следващите хванати иманяри. Сега полезностите са в НИМ. В цялостен бидон са събрани културните полезности.

На 6 ноември ще има галерия на хванатите полезности в последните 20 години. Намерените напоследък полезности са повече, в сравнение с всичките за тези 20 години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР