Четирима са извършителите на кражби, установени от полицаите в РУ-Пазарджик

...
Четирима са извършителите на кражби, установени от полицаите в РУ-Пазарджик
Коментари Харесай

Полицията разкри четирима крадци, сред които две деца

Четирима са причинителите на обири, открити от служителите на реда в РУ-Пазарджик през миналото денонощие. През октомври предходната година в полицейското ръководство в Пазарджик била подадена тъжба от 35-годишна жена от регионалния град.

Тя съобщила, че от къщата и в село Динката проникнали апаши и отмъкнали облекла, завивки, кухненска посуда и разнообразни движимости от бита. С следствието на случая се заели чиновници от полицейския сектор в Лесичово, който обслужва селото. В рамките на извършеното близо тримесечно следствие органите на реда открили, че създатели на похищението са три деца на възраст сред 9 и 17 години, всичките от село Динката. Част от откраднатите движимости са открити и върнати назад на собственичката им.

Работата по случая продължава от контрольор „ детска педагогическа стая “ взаимно със обществени служащи. В началото на декември апаш отмъкнал мобилен телефон, който бил оставен за зареждане от притежателя му в хипермаркет в регионалния град. След приемане на сигнала за случилото се работа по случая почнали чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик. Така органите на реда стигнали до самоличността на причинителя, който се оказал 47-годишен пазарджиклия. Спрямо него се води досъдебно произвеждане. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР