Четирима са играчите, които ФК ЦСКА 1948 Сф почти сигурно

...
Четирима са играчите, които ФК ЦСКА 1948 Сф почти сигурно
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 привлича цели четирима играчи от Локомотив ?

Четирима са играчите, които ФК ЦСКА 1948 Сф съвсем несъмнено ще притегли от Локомотив (Пловдив), разбра " Тема Спорт ". За двама от тях към този момент са писа. Това са звездата на черно-белите и голмайстор на отбора Бирсент Карагарен, както и десният бек Матеус Силва.

За тях двата клуба към този момент са постигнали дефинитивна сделка, като остава футболистите да уточнят персоналните си условия.

С това обаче обезкървяването на смърфовете от страна на ФК ЦСКА 1948 Сф няма да спре. Столичани са почнали договаряния за привличането на още двама играчи. Това са централният бранител Раян Бидунга, както и офанзивният халф Джовани.

Вероятността и те да се озоват в клуба, домакинстващ в Бистрица, е много сериозна. Не е изключено Матеус и Карагарен да бъдат оповестени публично от ФК ЦСКА 1948  до часове.

Заговори се и за още един футболист, който може да извърви пътя от Пловдив до столицата. Това е вътрешният полузащитник Пиер Зебли. Той към този момент бе в София, където рита за Царско село, и оттова се озова при черно-белите.

Според осведомени обаче Зебли е мечтан от още един роден клуб, като има и интерес към него от чужбина. Пиер е по-малко евентуално да дебаркира в Бистрица за разлика от другите четирима. За всеки от тях ще бъде платена трансферна цена.

Явно и през този трансферен пазар ФК ЦСКА 1948 Сф ще е най-активният клуб у нас. Вече е контрактувано бразилското крило Педриньо. Набелязан е и вратарят на Септември  Шейтанов. Не е изключено броя на новите попълнения да доближи даже двуцифрено число. Голяма част от тях са били утвърдени от напусналия изненадващо отбора Любослав Пенев.
 ФК ЦСКА 1948 се включи в благотворителния търг „ Заедно за Емо “
ФК ЦСКА 1948 се включи в благотворителния търг „ Заедно за Емо “

Клубът подари мачов екип на водача на отбора Ивайло Чочев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР