Четирима полицейски служители на отдел „Специализирани полицейски сили“ (ОСПС) са

...
Четирима полицейски служители на отдел „Специализирани полицейски сили“ (ОСПС) са
Коментари Харесай

СДВР: Четирима полицаи са превишили правомощията си при протестите на 10 юли

Четирима полицейски чиновници на отдел „ Специализирани полицейски сили “ (ОСПС) са надвишили служебните си пълномощия и са нарушили съществени права на жители при потребление на физическа мощ.

Това оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи на профила си във „ Facebook “ по отношение на оповестени видеоклипове, касаещи приложимост на физическа мощ от полицейски чиновници по време на митингите на 10 юли пред Министерския съвет.



Ще бъдат наложени съответните дисциплинарни санкции. Ще бъде наложено тежко дисциплинарно наказване на един управителен чиновник от ОСПС.

Със заповед на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи ще бъдат наложени съответните санкции за младши изпълнителски състав от същия отдел.
Съдебномедицинското уверение на бития студент от Хага демонстрира голям брой контузии Те са предизвикали краткотрайно разстройство на здравето на Евгени Марчев, излиза наяве от документа, с който разполага bTV
С цел гарантиране правата на всички заинтригувани страни и обективността на инспекцията неведнъж са водени диалози с протестиращите лица, имащи отношение към случая, като същите са отказвали или са декларирали, че не желаят да се възползват от правото си на позиция по случаите пред комисията, избрана да извърши инспекцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР