Четирима полицаи, обвинени в побой над чернокож музикален продуцент -

...
Четирима полицаи, обвинени в побой над чернокож музикален продуцент -
Коментари Харесай

Четирима френски полицаи, обвинени в побой над чернокож продуцент, ще бъдат съдени

Четирима служители на реда, упрекнати в побой над негър музикален продуцент - случай, предизвикал скандал във Франция, бяха предадени през днешния ден на правораздаването, осведоми Франс прес, като се базира на източник, непосредствен до случая.

Служителите на реда, сложени под стража в Генералната ревизия на националната полиция - така наречен полиция на полициите, са обект на почнало във вторник следствие по отношение на "умишлено принуждение от страна на разположение притежател на обществена власт " при утежняващи условия "расизъм " и "съставяне на документи с погрешно наличие ".

"Тези служители на реда не просто са позволили гаф, те са нарушители, направили тежки закононарушения. Удряли са клиента ми неведнъж в продължение на съвсем седем минути ", сподели в петък юристът на продуцента Хафида ел Али пред телевизия Бе Еф Ем.

Видеозапис на насилието бе публикуван в обществените мрежи и провокира мощно публично отвращение. Вътрешният министър Жералд Дарманен съобщи, че ще изиска уволняване на служителите на реда, в случай че виновността им се потвърди.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР