Четирима пловдивчани бяха глобени с по 200 лева по указа

...
Четирима пловдивчани бяха глобени с по 200 лева по указа
Коментари Харесай

Младежи отвлякоха и напъхаха в багажник техен приятел в Пловдив, защото...

Четирима пловдивчани бяха санкционирани с по 200 лв. по указа за дребното безчинство. Те отвлекли техен другар, а повода – инспекция на реакциите на минувачите.

Инсценировката била сътворена в късните часове в петък вечер, осведоми trafficnews.bg . Групата младежи похапвали на дюнерджийницата, намираща се на бул. „ Никола Вапцаров”. В един миг те решили да си създадат обществен опит. Сценарият бил като от екшън филм – атакуват човек, задържат го, пъхат го в багажник на кола и бягат. Ролята на жертвата била поверена на един от групата.

Той застанал пред спирката покрай заведението за бързо хранене. След минути двама от другарите му го хванали – единият за ръцете, другият за краката и го „ натоварили” в багажника на кола. Похитителите се качили в транспортното средство и потеглели. От друга кола пък техни другари правили видео.

Притеснени очевидци, неподозиращи, че това в действителност е инсценировка, подали сигнал до незабавния телефон 112. На място бил изпратен екип на Първо районно. Пред униформените очевидците разказали какво се е случило, като съобщили и номера на автомобила.

Превозното средство и притежателят му бързо били издирени. Водачът и другите участници в обществения опит били извикани в Първо районно. Те разказали какви са ги „ надробили”, а униформените им съставили актове по указа за дребното безчинство.

Младежите били изправени пред съда. Пред магистратите те изразили страдание, като още веднъж подчертали, че единствено са желали да видят реакциите на хората.

Четиримата обаче не били помилвани. Те са приети за отговорни, като съдът им наложил глоба санкция в размер на 200 лв. за всеки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР