Четирима от ромите, участвали в масовите сбивания в карловското село

...
Четирима от ромите, участвали в масовите сбивания в карловското село
Коментари Харесай

Остават в ареста четирима от ромите, участвали в масовите сбивания в Розино

Четирима от ромите, взели участие в всеобщите сбивания в карловското село Розино, остават в ареста. Районна прокуратура в Карлово ги притегли като обвинени и ги задържа за безчинство и нелегално държане на огнестрелно оръжие.

С.М., на 30 година, А.С., на 32 година, И.С., на 24 г,, А.С., на 47 година са упрекнати за това, че са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и за това, че са държали огнестрелно оръжие, без да имат за това съответно позволение.Те остават в ареста за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва Районната прокуратура в Карлово да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях, съобщи Нова телевизия.

Продължават дейните процесуално-следствените дейности – разпити на очевидци, назначени са експертизи за характера на нанесените телесни повреди на потърпевшите лица и др.По същия случая за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са били арестувани и други лица, като на част от тях са формирани актове по Указа за битка с дребното безчинство, които се преглеждат от Районния съд, а останалите са разпитани като очевидци и освободени. Предстои наблюдаващият прокурор да извърши преценка за привличане и на други лица към наказателна отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР