Четирима от петимата загинали при вчерашната жестока катастрофа на пътя

...
Четирима от петимата загинали при вчерашната жестока катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Цяло семейство е загинало в тежката катастрофа по пътя София-Варна

 Четирима от петимата починали при вчерашната жестока злополука на пътя София-Варна край Омуртаг са съпрузи и двете им деца, оповестиха от полицията. Жертвите са момиченце на към 3 годинки и момче на към 10 години, татко им - 45-годишен, и майка им - на 35 години, оповестява " 24 часа ". 

Другият умрял е 60-годишен водач на джип, който ненадейно изгубил надзор, влезнал в насрещното придвижване и блъснал леката кола, в която пътувало фамилията. 

Инцидентът стана близо до разклона за омуртагското село Камбурово. От ОД на Министерство на вътрешните работи - Търговище оповестиха, че сигналът за произшествието е получен в 15.58 часа. На място проверяващите открили, че джип " Рено ", пътуващ към София, ненадейно навлязъл в насрещната лента за придвижване и се сблъскал челно с лек автомобил " Ситроен " с шуменска регистрация. Водачът на джипа е бил самичък в колата. Възможно е той да е получил здравословен проблем или да го е заслепило слънцето, само че занапред ще се обясняват аргументите за челния удар, който е станал на прав сектор.

Децата са били в детски седалки, а родителите им са били с колани, същото важи и за водача на джипа, прецизираха тази заран от Пътна полиция пред Нова телевизия. Взети са кръвни проби и на двамата водачи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР