Четирима от 10 собственици на малък бизнес вярват, че 2024

...
Четирима от 10 собственици на малък бизнес вярват, че 2024
Коментари Харесай

Защо 2024 г. е година на успех за бизнеса

Четирима от 10 притежатели на дребен бизнес имат вяра, че 2024 година ще бъде година на триумф за бизнеса им, съгласно ново изследване.

Проучването измежду 2000 притежатели на дребен бизнес – половината от които работят в региона на технологиите или търговията на дребно – разкри, че 40% считат, че идната година ще бъде основна за техния бизнес.

Респондентите показаха стопанската система, идните избори и спада в продажбите като някои от аргументите тази година да бъдат „ триумф или неуспех “ за техния бизнес, до момента в който други загатнаха продължаващите проблеми с веригата за доставки и задържането на положителни чиновници.

Но не всичко е „ крах и мрак “ за притежателите на дребен бизнес: 49% споделят, че бизнесът им се е показал по-добре от предстоящото през 2023 година, до момента в който единствено 21% споделят, че е по-лошо от предстоящото.

Проучването също по този начин разкри, че 71% са оптимисти за положението на техния бизнес, когато навлизаме в 2024 година — но има опълчване сред непредвидения триумф на миналата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР