Четирима общински съветници от Монтана дариха пълните си заплати за

...
Четирима общински съветници от Монтана дариха пълните си заплати за
Коментари Харесай

Съветници от Монтана даряват заплатите си

Четирима общински съветници от Монтана подариха цялостните си заплати за два или три месеца. Председателят и четиримата му заместници също се включиха в дарителската самодейност.
"Средствата ще се разпределят за действия, посочени от донорите. Благодаря на всички за солидарността сега на пандемия и понижени доходи ", сподели кметът Златко Живков.
"Общината и Общинският съвет, беше, и е солидарна със обстановката сега. За първи път разбърквам бюджет без да усилвам приходната част... В последните месеци, Общината е с понижени заплати, поради излизането в неплатен отпуск на всички звена и чиновници, в това число и тези на първа линия - патронажа, предприятието "Чистота " и други. Благодарих на общинските съветници, ръководителя и четиримата, заместител председателя- Камелия Трифонова, Делева, доктор Кастрев и Валери, внесоха сумите за три месеца авансово. Има четирима съветници, които се отхвърлиха от възнагражденията си за интервал от 2 до 3 месеца- Иван Петров, Найден Найденов, Иво Гигов и Камелия Борисова- въобще от възнагражденията си в този интервал, в който, по този начин или другояче до 1 септември би трябвало солидарно да поемем това, което е належащо, с цел да можем да продължим нататък, като междинното равнище на възнагражденията пада надолу... ", добави Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР