Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село за дебютния

...
Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село за дебютния
Коментари Харесай

Царете обявиха четири нови попълнения, двама нямат нужда от представяне

Четирима нови футболисти подписаха контракти с Царско село за дебютния сезон на клуба в Първа професионална футболна лига.
 БФС се възмути от снощните ексцесии на Стойне Манолов и санкции Царско село
Старши треньорът Никола Спасов ще може да разчита на две нови бразилски попълнения – Андерсон Кордейро Коста и Евертон Диас.

От новия сезон екипа на „ царете “ ще обличат още трикратния първенец на България Иван Чворович и Сергей Георгиев.

Изпълнителният шеф на клуба Иво Андреевски публично връчи фланелки и шалчета на новите играчи. Квартетът ще бъдат разполагаем на Никола Спасов за първата контролна среща на тима против Струмска популярност (Радомир), която е планувана за събота (22 юни) от 10:30 часа на централния терен на комплекс „ Царско село “.

„ Видяхме, че в бразилците има доста капацитет. Андерсон е млад футболист, който на 18 години дебютира за мъжкия отбор на Атлетико Минейро. Евертон пък е натрупал задоволително опит в бразилското състезание и може да играе на няколко позиции. Вярваме, че ще се приспособяват бързо и ще оказват помощ на Царско село.

Иван Чворович и Сергей Георгиев нямат потребност от показване. Те са задоволително добре познати на футболната общност.

Селекцията не е завършила, очаквайте още изненади “, съобщи при представянето изпълнителният шеф на Царско село Иво Андреевски.

Новите попълнения на Царско село:

Андерсон Кордейро Коста – роден на 10.10.1998 година в Бразилия, флангови нападател, младеж на Атлетико Минейро, където дебютира за мъжкия тим в елита на Бразилия единствено на 18 години. Последният сезон играе в Таубате (отбор от втора лига на щата Сао Пауло). https://www.youtube.com/watch?v=eDGwlYFQxw4&feature=youtu.be

Евертон Диас – роден на 04.06.1990 година в Бразилия, може да играе на позициите отбранителен полузащитник и централен бранител. Последният му клуб в Бразилия е Луверденсе от щата Мато Грозо. Във второто равнище на бразилския футбол има изиграни 54 мача с 3 гола и 2 асистенции с тимовете на Брегантино и Оесте. https://www.youtube.com/watch?v=c3-wDt830jk

Иван Чворович – роден на 21.09.1985 в Сърбия, вратар, троент първенец на България с Лудогорец, Носител на Купата на България с Лудогорец и Ботев Пловдив и троент притежател на Суперкупата на България с Лудогорец и Ботев. Играл още за тимовете на Нафтекс, Черноморец (Бургас), Миньор и Левски. За последно игра в Ботев Пловдив. Има един мач за националния тим на България.

Сергей Георгиев – роден на 15.05.1992, флангови нападател, младеж на Левски, играе за тимовете на Банско и Монтана. Има записани над 50 мача в Първа лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР