Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село. Старши треньорът

...
Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село. Старши треньорът
Коментари Харесай

Царско село привлече четирима нови играчи

Четирима нови футболисти подписаха контракти с Царско село. Старши треньорът на отбора Никола Спасов утвърди прехвърлянията на вратаря и капитан на националния тим на Хаити Джони Пласид; Дилан Бахамбула, който е национал на Демократична Република Конго и играе като плеймейкър, а също така има насъбран опит в Лига 1 и Лига 2 на Франция; французинът Дамиен Мари, който може да играе на разнообразни позиции в халфовата линия и централният бранител от Бразилия Шарлестон Силва Дос Сантос.

Четиримата футболисти подписаха своите контракти с Царско село и започнаха тренировки с тима. Те бяха показани през днешния ден от изпълнителният шеф на „ царете “ Иво Андреевски.

ЕТО ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ

Джони Пласид – вратар, роден на 29.01.1988, народен вратар и капитан на Хаити, където има изиграни 48 мача. Притежава френски паспорт и има 6 мача за националния тим на Франция до 21 години. Последният сезон се е състезавал в Лига Едно на Англия с екипа на Олдъм, където изиграва 36 мача. Преди това има 5 сезона зад тила си в Лига 1 на Франция, където с Реймс изиграва близо 50 мача. Освен с Реймс в елита на Франция има мачове и с екипа на Льо Авър. Преди да мина в Олдъм е играл за Гингам.

 Джони Пласид
източник: Царско село
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР