Четирима неизвестни извършители опитали да запалят сградата на Уолтопия, намиращата

...
Четирима неизвестни извършители опитали да запалят сградата на Уолтопия, намиращата
Коментари Харесай

Четирима с опит за палеж на Уолтопия

Четирима незнайни причинители пробвали да възпламенят постройката на Уолтопия, намиращата се на Цариградско шосе 111В, на територията на София Тех Парк.

Престъплението е осъществено на 5 юли. Извършителите употребявали запалителна течност, с която са запалили апаратура с байрак с цветовете на дъгата, инсталирана на фасадата на бизнес постройката, оповестиха от пресцентъра на компанията

Престъплението е записано от охранителните камери и без съмнение може да бъде несъмнено като тенденциозен палеж.

А в дейностите на 4-те лица явно има претекст - омразата към Прайд придвижването, членовете на ЛГБТИ общността и техните поддръжници в лицето на Уолтопия.

Охранителят на постройката неотложно подхваща процедурни ограничения, като подава сигнал на тел. 112 и извиква сътрудници от охранителната компания, които патрулират в региона на София Тех Парк. По думите на охранителите последваща реакция от полицията след подадения сигнал на телефон 112 не е имало..

" Ние, в Уолтопия, вярваме в правото на всеки човек да бъде подобен какъвто е и пазиме правото му да бъде свободен и благополучен без значение какъв е неговия пол, полова ориентировка, раса или етническа принадлежност ", разясниха от компанията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР