Четирима мъже са обвинени в кражба на тоалетна чиния от

...
Четирима мъже са обвинени в кражба на тоалетна чиния от
Коментари Харесай

4 обвинени в кражба на тоалетна от 18-каратово злато

Четирима мъже са упрекнати в кражба на тоалетна паница от солидно злато, която беше оценена на почти 1,25 милиона $, когато беше открадната, сподели кралската прокуратура в понеделник.

Длъжностни лица показват настоящата стойност на тоалетната, която не е открита, на 4,8 милиона паунда, или почти 5,93 милиона $.

Тоалетната е взета от двореца Бленхайм, родното място на Уинстън Чърчил, през 2019 година, единствено дни след инсталирането му. Преди това е бил изложен в музея Гугенхайм в Ню Йорк като част от галерия „ Америка “ на италианския художник Маурицио Кателан. След кражбата Кателан сподели, че се надява обирът да е " един тип деяние, въодушевено от Робин Худ ", съгласно двореца Бленхайм.

Тоалетната е била изцяло функционална. Преди да бъде взета, златната тоалетна е била обвързвана към водопроводната система на двореца Бленхайм, заяви тогава полицията. Премахването на тоалетната аргументи " обилни вреди и наводняване " в постройката.

39-годишният Джеймс Шийн е изправен пред обвинявания в кражба с щурм, прекачване на незаконна благосъстоятелност и скрит план за осъществяване на същото, съгласно полицията.

< p> 38-годишният Майкъл Джоунс е изправен пред обвиняване за кражба с щурм. 35-годишният Фред Доу и 39-годишният Бора Гукук са упрекнати в скрит план за прекачване на незаконно имущество. Те би трябвало да се явят пред Оксфордския магистратски съд на 28 ноември.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР