Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен инцидент с

...
Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен инцидент с
Коментари Харесай

Екшън по пътя София-Варна: Четирима от Провадия пребиха шофьор след катастрофа

 Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен случай с автомобил, в който са пътували, са арестувани за период до 24 ч в РУ-Търговище.

На 4.11.2019 година в РУ-Търговище е получен сигнал от 40-годишен мъж от гр. Шумен за това, че на съшия ден към 7,30 ч на пътя София-Варна в Община Търговище - км 248, в местността " Фисека “, след настъпило пътно-транспортни произшествие сред ръководен от него лек автомобил " Фолксваген Поло “ с шуменска регистрация и микробус с неустановена марка, возещи се в микробуса мъже му нанесли побой и го принудили да им им заплати нанесените вреди.

След извършени в РУ-Търговище незабавни оперативно-издирвателни дейности е открит другия автомобил – участник в пътно-транспортното произшествие – " Мерцедес Спринтер “ с варненска регистрация, ръководен от 24-годишен мъж от гр. Провадия. Още съшия ден са открити и пътували в микробуса четирима мъже - надлежно на 43, 29, 28 и 19 години, всички също от гр. Провадия. Установено е, че те са причинители на гореспоменатото действие. Четиримата са арестувани в РУ-Търговище на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 214 от Наказателния кодекс по разказа на РУ-Търговище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР