Четирима лекари със специалност Анестезиология и интензивно лечение“ имат готовност

...
Четирима лекари със специалност Анестезиология и интензивно лечение“ имат готовност
Коментари Харесай

Четирима анестезиолози готови да заместят починалия си колега в Гоце Делчев |

Четирима лекари със компетентност „ Анестезиология и интензивно лекуване “ имат подготвеност да стартират работа в многопрофилната болница „ Иван Скендеров “ в Гоце Делчев от 1 октомври.

Затова беше осведомен през днешния ден министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов на среща с шефа на лечебното заведение доктор Петър Филибев. До решението се стигна след извършени диалози на доктор Филибев с реаниматори от столични лечебни заведения.

Лечебното заведение остана без анестезиолог откакто доктор Милан Първанов умря от затруднения, в резултат на коронавирусна зараза.

От началото на пандемията до през днешния ден в общинската болница в Гоце Делчев с COVID-19 са приети в болница 396 пациенти. В момента в инфекциозното поделение на болничното заведение са настанени 24-ма пациенти, а в структурата по вътрешни заболявания – 11.

Няма заболели, нуждаещи се от интензивни грижи. На приетите в болница, при нужда, е обезпечена консултация с анестезиолог-реаниматор, който има подписан контракт с болничното заведение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР