Четирима крадци са били задържани само за ден от органите

...
Четирима крадци са били задържани само за ден от органите
Коментари Харесай

Крадци на велосипед и мотоциклет изкараха ден във варненския арест

Четирима крадци са били арестувани единствено за ден от органите на реда във Варна, оповестиха за Moreto.net от полицията.

В резултат на подхванати незабавни полицейски дейности на чиновниците на Четвърто районно ръководство във Варна са арестувани двама варненци известни на МВР- жена на 35 години и съучастника и - 40 – годишен, откакто са направили кражба на велосипед от входа на жилищен блок в регионалния град. По случая е формиран заявителски материал.

В същия ден са разкрити още две обири. Полицаите от Трето районно управление (на МВР) са вкарали в ареста 18-годишен варненец, който часове по-рано е разрушил бариера от гипсокартонена стена и е проникнал в помещение в жк „ Владислав Варненчик “, като е направил кражба на блутут колона, портативен компютър, ел. скара и железен нагревател. Младежът е прочут на органите на реда и против него е формирано досъдебно произвеждане. Крадец на мотоциклет пък, са задържали криминалистите на Второ районно ръководство. 25-додишния варненец, прочут на полицията е отмъкнал транспортното средство от централната част на града, само че бързо униформените влезнали в дирите му и са го задържали за период до 24 часа с формирано против него досъдебно произвеждане.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР