Четирима крадци на шевни машини и други вещи от склад

...
Четирима крадци на шевни машини и други вещи от склад
Коментари Харесай

Затвор за крадци на шевни машини

Четирима крадци на шевни машини и други движимости от склад в Кюстендил са наказани от Районния съд. 

Състав на съда, под председателството на арбитър Светослав Петров, в състав с двама правосъдни заседатели, призна четирима подсъдими за отговорни в това, че 6 април 2022 година в Кюстендил, от склад в двора на цех на ул. „ Бузлуджа “, в съучастничество като съизвършители са лишили непознати движими движимости на обща стойност 2375,50 лева Делото се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване.

Двама от подсъдимите са наказани да изтърпят санкции „ отнемане от независимост “ за период от по 2 години, при първичен „ непоколебим “ режим, а другите двама подсъдими / на 21 и 22 година / ще търпят условни санкции „ отнемане от независимост “ за период от по 8 месеца, с 3- годишен изпитателен период.

Присъдата предстои на тъжба или митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.

Съдът признава подсъдимите И. С., К. Д., Ю. Д. и Е. Я за отговорни в това, че на въпросната дата, от постройка, обособена като склад, намираща се в двора на цех на ул. „ Бузлуджа “ са лишили ударна бормашина, лазерен нивелир, 13 броя шевни машини от разнообразни марки, компресор и транспалетна количка от владението на притежателите им. За Ю. Д., на 42 година и Е. Я., на 32 година, закононарушението е осъществено в изискванията на рисков рецидив и те ще търпят ефикасни санкции „ отнемане от независимост “ за период от по 2 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР