Четирима китайски студенти заведоха съдебен иск срещу Дисни (Disney), защото

...
Четирима китайски студенти заведоха съдебен иск срещу Дисни (Disney), защото
Коментари Харесай

Китайски студенти съдят Дисниленд за дискриминирането им в Шанхай

Четирима китайски студенти заведоха правосъден иск против " Дисни " (Disney), тъй като им е било неразрешено да внесат храна и питиета за пикник в увеселителния парк на групата в Шанхай на фона на комерсиалното напрежение с Вашингтон, съобщи Франс прес.

Ищците, четирима студенти по право, упрекват американския колос в увеселителния бизнес в дискриминационна процедура против азиатските гости. Според тях възбраната да се внася храна не се ползва в парковете на " Дисни " във Франция и Съединени американски щати.

В разгара на китайско-американската комерсиална война жалбата бе прегледана като позволена от китайското правораздаване.

Студентката Ван, представена тази седмица от медиите, увери, че през януари не ѝ е било разрешено да влезе в парка " Шанхай Дисниленд " с храна и е трябвало да заплати висока цена, с цел да си купи храна вътре в парка. Според нея сходно предписание нарушава законните права и ползи на посетителите.

Местен съд заяви пред Франс прес, че е трансферирал делото в окръжния съд в града. Датата на чуването към момента не известна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР