Четирима играчи от представителния отбор на Локомотив (Пловдив), които до

...
Четирима играчи от представителния отбор на Локомотив (Пловдив), които до
Коментари Харесай

Четирима се включиха в тренировките на Локо Пд

Четирима играчи от представителния тим на Локомотив (Пловдив), които до скоро бяха контузени, към този момент се включват в тренировките на " черно-белите ".

Полузащитникът Петър Главчев е подготвен на 100% и тренира на оптимални обороти дружно със своите съотборници от няколко дни, оповестява формалният уебсайт на клуба. Юношата на " черно-белите " се контузи няколко дни преди заминаването на тима на предварителен лагер през юни в Говедарци.

Главчев получи скъсване на връзки на десния гален на подготовка на отбора, а в следствие се подложи на интервенция. Той се готвеше дълго време на омекотен режим пред погледа на доктор Константин Павлов и в този момент е възобновен изцяло.

Вратарят Илко Пиргов също се готви наедно с останалите си сътрудници под управлението на Здравко Букарица. Стражът се контузи в срещата със Септември през месец април. Той претърпя сполучлива интервенция поради скъсана предна кръстна връзка. Илко Пиргов работи интензивно и скоро ще е на линия за идните срещи на Локомотив от Първа професионална лига.

И Симеон Райков тренира паралелно с другите играчи. Болките в кръста на крилото са отшумели и той още веднъж организира занимания с тима.

Защитникът Стивън Езе пропусна няколко тренировки на Локомотив преди гостуването на Берое, а след това не игра и в самата среща със заралии в Стара Загора. Нигерийският защитник не взе присъединяване и в контролната среща с Царско село в неделя, само че през днешния ден се готви наедно със своите съотборници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР