Четирима футболисти преминаха пробен период и бяха одобрени от треньора

...
Четирима футболисти преминаха пробен период и бяха одобрени от треньора
Коментари Харесай

Царско село взе Божинов, Сисе и още двама

Четирима футболисти минаха експериментален интервал и бяха утвърдени от треньора на Царско село - Любослав Пенев.

Ето кои са те:

- Васил Божинов е роден на 8 декември 1996 година в Петрич. Юноша е на Пирин (Благоевград) и играе за първия тим на " орлетата ". Има мачове са Септември (Симитли), Поморие, Беласица (Петрич) и Вихрен (Сандански). Божинов може да играе на разнообразни позиции на терена предпочитано като десен защитник и десен полузащитник.

- Салиф Сисе е роден на 12 юли 1992 година във Франция и играе като нападател. Футболистът има малийски корени. Последният му клуб е третодивизионния Гранвил, Франция. Сисе е младеж на Льо Ман, а също по този начин е играл за Лимож, Люкон, Белфор и Атлетик (Марсилия). В контролните срещи на Царско село Сисе означи 4 попадения в 3 мача.

- Брахими е роден на 17 септември 1998 във Франция и играе като полузащитник. Футболистът е с алжирски корени. Последният му клуб е Фьор (Франция). Брахими също мина експериментален интервал в Царско село и взе присъединяване в контролните срещи на тима.

- Дилан Мертенс е роден на 20 юли 1995 в Нидерландия и играе като плеймейкър. Последният клуб на играча е нидерландския Конинклике, а преди този момент е защитавал цветовете на ТОП Оос, Телсар, Волендаам и Ден Бош.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР