Четирима футболисти на Севиля нарушиха въвдения от Ла Лига протокол

...
Четирима футболисти на Севиля нарушиха въвдения от Ла Лига протокол
Коментари Харесай

Звезди на Севиля си спретнаха парти по време на карантина

Четирима футболисти на Севиля нарушиха въвдения от Ла Лига протокол за сигурност преди подновяването на сезона. В обществените мрежки се появиха фотоси от домашно празненство с присъединяване на Лукас Окампос, Франко Васкес, Люк де Йонг и Евер Банега. Неблагоразумието да качи фотосите имаше приятелката на Банега, която бързо ги изтри, само че абсурдът към този момент беше налице.

В купона са взели участие най-малко 12 индивида, а съгласно наредбите на испанското държавно управление в първа фаза на облекчение на ограниченията, в която попада и Севиля, се разрешават обществени контакти до най-много 10 души на едно място.
Самият Банега, който е капитан на тима, се извини за случилото си. " Беше фамилно събиране в компанията и на няколко съотборници, само че несъзнателно сбъркахме. Извинявам се на клуба, на почитателите и на цялото общество. Това няма да се повтори ", написа в Instagram аржентинецът.

От управлението на Севиля още не са излезли с публична позиция, само че разгласиха в Twitter къси извинения на четиримата играчи. Според медиите в Испания, те са застрашени от санкции както от клуба, по този начин и от Ла Лига.

@Locampos15
@Ever10Banega
@LuukdeJong9
Franco Vázquez #WeareSevilla pic.twitter.com/6Bp2ahi4tx
— Sevilla Fútbol Club - #YoMeQuedoEnCasa (@SevillaFC) 24 май 2020 година Страната вкара ограничения за последователно излизане от строгата карантина. Разхлабването на рестриктивните мерки стартира при започване на май, само че столицата Мадрид и Барселона ще навлязат в първа фаза едвам от на следващия ден.

Сезонът в елита на испанския футбол се чака да бъде възобновен на 8 юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР