Четирима души загинаха при стрелба в руския град Кримск, съобщиха

...
Четирима души загинаха при стрелба в руския град Кримск, съобщиха
Коментари Харесай

Мъж застреля трима в руския град Кримск и се самоуби

Четирима души починаха при пукотевица в съветския град Кримск, оповестиха съветските медии.

Според локалните правоохранителни органи мъж, въоръжен с пушка е прострелял трима души, а по-късно се е самоубил. Местният Следствен комитет, заяви, че става дума за 66-годишен гражданин на града, който от персонална злост е разкрил пукотевица с пушка по свои познати си, родени през 1983 и 1969 година, и ги е умъртвил на място. След това причинителят е прострелял различен мъж (самоличността му се установява) и ранил още един - 61-годишният мъж е настанен в болница.

След това стрелецът се е самоубил. Образувано е наказателно дело за ликвидиране.

Депутатът от Държавната дума Александър Хинщейн съобщи, че стрелецът е бил на 62 години, казвал се е Владимир Жиров и е имал законно оръжието.

" От 2019 година той е бил притежател на гладкоцевна пушка ВПО-209. Разрешението му изтича през 2024 година Жиров в никакъв случай преди този момент не е попадал в полезрението на правоохранителните органи ", споделя Хинщейн.

Малко по-късно стана известно, че стрелбата е станала в медицински център, като първите двама са били убити в здравното заведение, а третата жертва на стрелеца е била инцидентен минувач, същото важи и за ранения, заяви Интерфакс, базирайки се на пресслужбата на Главното ръководство на съветското вътрешно министерство за Краснодарския край.

Лицето, което открива огън, е мъж, роден през 1956 година, и се самоубива. Полицията проверява събитията на случая, в това число претекстовете за закононарушението, оповестиха от Министерството на вътрешните работи в района.

Каналите в Telegram 112 и Mash, пишат, че стрелбата е открита от Владимир Жиров, който е изгубил делото против някогашната си брачна половинка Галина и това може да е причина за стрелбата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР