Четирима души, включително дете, са убити, а един човек е

...
Четирима души, включително дете, са убити, а един човек е
Коментари Харесай

Четири души, сред които и дете, са убити при стрелба в Калифорния

Четирима души, в това число дете, са убити, а един човек е ранен при пукотевица в град Ориндж, Калифорния. Говорителят на полицията Дженифър Амат разгласи пред телевизионния канал KTLA, че нападателят е арестуван.

" Пристигналите на мястото служители на реда чуват изстрели, откриват обвинения, след което има престрелка с присъединяване на служител на реда. Четирима души са починали на място ", разгласи Амат пред публицисти и добави, че обвиненият е приет в болница в локално лечебно заведение след задържането му.

" В град Ориндж не сме имали сходен случай от 1997 година Това е същинска покруса за фамилиите на жертвите, нашата общественост и полицейското ръководство. Изказваме своите съболезнования ", споделя още Амат.

Това е третата пукотевица с огромен брой жертви в Съединени американски щати за последния един месец. В Атланта, Джорджия на 16 март 21-годишният Робърт Арън Лонг провежда няколко набези против масажни салони, убивайки седем души.

След това 21-годишният Ахмад Алиса откри огън на 22 март покрай супермаркет в Боулдър, убивайки 10 души, в това число служител на реда. След този случай президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че новото държавно управление ще се стреми да наложи ограничавания при продажбата и покупката на огнестрелни оръжия в страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР