Четирима души в известна болница в Шанхай днес бяха ранени

...
Четирима души в известна болница в Шанхай днес бяха ранени
Коментари Харесай

Нападател рани с нож четирима души в болница в Шанхай

Четирима души в известна болница в Шанхай през днешния ден бяха ранени от нападател с нож, което е втори подобен случай, откакто при започване на юни беше анулирано блокирането на финансовия център, оповестява Ройтерс.

Служители се втурнаха към болничното заведение " Жуйцзю ", която е с над 100-годишна история, в събота сутринта, откакто получили позвънявания за нахлуване, заяви полицията.

Видеоклипове в обществените медии демонстрираха безпорядък, до момента в който посетителите се блъскаха, с цел да излязат от болничното заведение, в същото време се виждаше по какъв начин лекари тичат да излязат с пациентите си, някои от които в инвалидни колички и един от тях на преносимо легло.

По мраморната повърхнина на стълбище на постройката се виждаше дълга диря от кръв.

„ Това е доста шокиращо ", сподели гражданин на Шанхай, който е дошъл за обзор малко откакто болничното заведение била отцепена, само че отхвърли да заяви името си. „ Това е отчайващо. Какво се е случило с това общество? "

Болниците в Китай са изправени пред проблеми, свързани с противозаконна търговия с номера за посещаване, дълги опашки за прегледи и корупция, която може да увеличи цената за приемане на медицински грижи.

Често се срещат и известия за набези на пациенти над лекари.

В болничното заведение в Шанхай полицията откри мъж, който държеше група заложници, въоръжен с нож, на седмия етаж на амбулаторията. Когато мъжът заплашил, че ще нарани заложниците, полицията откри огън и го обезврежда.

Никой от ранените не е с заплаха за живота и случаят се проверява, оповестиха от полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР