Четирима души, сред тях и две деца, са с опасност

...
Четирима души, сред тях и две деца, са с опасност
Коментари Харесай

Челен удар на булевард в Шумен, борят се за живота на четирима

Четирима души, измежду тях и две деца, са с заплаха за живота, след злополука в Шумен, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за пътния случай на бул. " Ришки проход " в града, покрай кръстовището с улица " Тракийска ", е подаден в 16.30 часа. Към мястото на случая незабавно са ориентирани екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ.

Установено е било, че лидер на товарен автомобил " Ситроен Пикасо ", с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен, е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в лека кола " Опел Агила ", с търговищка регистрация.

В немския автомобил, дружно с лидера й, са пътували 36-годишна жена, две момчета на седем и осем години, като и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички те са откарани в болничното заведение в регионалния град.

Към момента е открито, че дамата, с непрекъснат адрес в село Чернооково, е с фрактура на таз и прешлен, осемгодишното момче е черепно-мозъчна контузия, а седемгодишното - с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Тримата са с заплаха за живота, както и лидерът на френския автомобил - 23-годишен шуменец. Той е и с травма на бял дроб. В болничното заведение в Шумен към момента изследват и по-възрастните мъж и жена от злополуката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР