Четирима души са задържани след мащабна полицейска акция във Варна

...
Четирима души са задържани след мащабна полицейска акция във Варна
Коментари Харесай

Акция срещу наркодилъри във Варна, четирима са арестувани

Четирима души са арестувани след огромна полицейска акция във Варна против наркоразпространението. Арестуваните са на възраст сред 25 и 30 години.
Постоянен арест за студент, заработвал като наркодилър

Тримата от тях – Стоян С., който се счита за техен началник, Борислав Б. и Васил В., са държали за разпространяване над 2 кг марихуана, 138 г амфетаминопроизводни и малко количество кокаин.

Четвъртият арестуван е Стоян Р., който се снабдявал с опиати от тримата и работил като техен дилър.

По време на полицейската интервенция е разкрита и базата на тримата. Апартамент чартърен служел като склад за опиатите. Претърсването там и на още 6 адреса са открити и конфискувани 10 електронни везни и общо над 25 000 лв. в българска и европейска валута.

Разпространението на опиатите ставало или посредством Стоян Р., или по телефона. Клиентите поръчвали дрогата, като в телефонните диалози били употребявани кодови наименования за другите типове опиати.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе претенции в съда за установяване мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за четиримата обвинени, които към този момент спомагат на проверяващите. Мерките им за неотклонение ще бъдат гледани в събота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР