Четирима души са задържани при неутрализирането на организирана престъпна група

...
Четирима души са задържани при неутрализирането на организирана престъпна група
Коментари Харесай

Над 1,5 млн. лева е стойността на иззетите наркотици при спецакцията в София

Четирима души са арестувани при неутрализирането на проведена незаконна група за произвеждане, държане и разпространяване на синтетични опиати в огромни количества. Това стана ясно на брифинг на Специализираната прокуратура и ГДБОП, събщава Българска национална телевизия.

От прокуратурата обявиха, че разпространяването на опиати измежду подрастващите у нас е всеобщо, като се популяризира главно така наречен синтетична дрога. Тя води до психози и психологични разстройства на децата.

На брифинга беше обявено, че арестуваните са известни на службите. Извършвани са претърсвания, като с а конфискувани към 250 кг опиати - най-вече амфетамини. Те са открити в парцел на един от арестуваните, намиращ се в софийско село. Намерени са също 25 кг амфетамини във формата на таблетки, подготвени за разпространяване на дребно.
 Над 200 кг амфетамини иззеха при спецакция
Над 200 кг амфетамини иззеха при спецакция

Задържана е наркогрупа

В един от задържаните са открити 1 кг наркотични субстанции, разпределени в пакети в джобовете на връхна дреха. Друго от лицата е арестувано сега на продажба на 6 000 таблетки амфетамини.

Пазарната стойност на арестуваните опиати е над 1,5 млн. лв.. Дилърите са работили главно в кварталите " Надежда " и " Люлин ".

Припомняме, по-рано през днешния ден основният прокурор Иван Гешев разгласи, че са при спецакция на ГДБОП и Специализираната прокуратура в София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР