Четирима души са задържани при акцията на ГДБОП и Спецпрокуратурата

...
Четирима души са задържани при акцията на ГДБОП и Спецпрокуратурата
Коментари Харесай

Сред задържаните в хотел „Кантилена“ има украинец, отговарял за 500-евровите банкноти

Четирима души са арестувани при акцията на ГДБОП и Спецпрокуратурата в Слънчев бряг. Те са привлечени като обвинени за разкритата печатница за подправени банкноти в хотел „ Кантилена “ в курортния комплекс.

Сред арестуваните има и украинец. Чужденецът отговарял за 500-евровите банкноти, твърди Флагман.бг.

Хотелът е благосъстоятелност на Александър Крихтин, който съставлява компания „ Кантилена 2 “ ЕООД и явно е едноличен притежател. Сградата в Слънчев бряг е зазимена. Машините били ситуирани в гаража на хотела, който това лято явно е работел, защото към момента не е източена водата от басейна, има неприбрани покривки и чадъри. 

Целият регион към хотел " Кантилена " е изцяло запустял и обезлюден. Самата постройка се намира в шубраци около основния път за Варна, където нормално лятно време се разполагат циганските катуни.

Изданието се пробвало да се свърже с представител на компанията на Крихтин, само че на оповестения телефон никой не дава отговор.

Служителка на хотела, която предпочела да остане анонимна, декларирала, че туристическият обект е имал посетители до 30 септември, след което са го зазимили. На въпрос къде е господин Крихтин и дали е измежду задържаните, тя дала отговор по този начин:  „ Сигурно към този момент знаете какво се случи с него, не ме карайте да разясня аз “ , споделила дамата, която упорствала, че не е подозирала за различната активност в подземията на пететажния хотел.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР