Четирима души са се удавили по Южното Черноморие през последните

...
Четирима души са се удавили по Южното Черноморие през последните
Коментари Харесай

Четирима удавени по Южното Черноморие за последните 24 часа

Четирима души са се удавили по Южното Черноморие през последните 24 часа. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, осведоми Българска телеграфна агенция. Оттам приканиха за по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море. Особено деликатни би трябвало да бъдат родителите, чиито деца употребяват надуваеми уреди, защото вълнението може елементарно да ги повлече във вътрешността в морето. 

Снощи към 18:00 часа на охранителен плаж в к.к. " Слънчев бряг " от водата е изваден румънски екскурзиант на 54 години, който е умрял малко по-късно, макар оказана му на място здравна помощ, оповестиха още от локалната полиция. Около 10:30 часа през днешния ден на Северния плаж в курортния комплекс спасителите са извадили от морето тялото на удавен съветски жител. В същия час, само че в град Китен, туристи са забелязали удавена жена. Тялото ѝ е издърпано на брега, като от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас прецизираха, че тя е на забележима възраст към 60 години, само че самоличността ѝ не е открита. 

Полицията оповестява и за случай, при който тялото на млад мъж е извадено от морето в региона на северната крайбрежна алея в Несебър. Сигналът за умрелия е получен 5:00 часа тази заран.  

Припомняме, че от началото на месец август спасителите на морски плажове предизвестяват за " мъртво неспокойствие ", което се разпознава при съществуване на " кулоар " от разпенена вода, постоянно с друг цвят от водата в близост. Течението съвсем постоянно е перпендикулярно на брега и се образува покрай него. Попадналите в " мъртво неспокойствие " не трябва да плуват към брега, а редом на плажната линия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР