Четирима души са с повдигнати обвинения за участие в организирана

...
Четирима души са с повдигнати обвинения за участие в организирана
Коментари Харесай

Сводниците от Бургас снимали тайни секс записи с жертвите си, купили си автомобили последен модел

 Четирима души са с повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на дами, след взаимна интервенция на ГДБОП и Специализираната прокуратура. Престъпната група се е занимавала с трафик на дами за полова употреба у нас, в Германия и в Австрия. Претърсени са адреси в София, Ямбол, Силистра, а най-вече обиски са осъществени в Бургас.

В тези градове групировката е била най-активна.Това разкриха на специфична конференция шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров.

Трафикантите са набелязвали своите жертви в заведения по Черноморието, заяви bTV. Момичетата са били изнудвани да проституират по два метода. Първият е посредством преструване на обич и връзка, посредством което са убеждавали жертвите си да заминат за Германия,а по-късно оказване на напън върху околните на момичето. Вторият прийом е бил посредством записване на видео на сякаш инцидентен полов акт с набелязаната жертва, след което следва заплашване, че записът ще бъде публикуван.

В хода на процесуално следствените дейности са конфискувани скъпи предмети, включително и часовници, както и 8 автомобила модели от 2018 и 2019 година Иззети са пари и банкови нареждания, възлизащи на над 500 000 лева По-голямата част от жертвите на незаконната група са в Германия, а у нас са 5 девойки. Всички те са пълнолетни. Предстоят разпити на очевидци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР