Четирима души са с опасност за живота след катастрофата на

...
Четирима души са с опасност за живота след катастрофата на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Шумен. Четирима ранени

Четирима души са с заплаха за живота след злополуката на бул. " Ришки проход " в Шумен. Това оповестиха от пресцентър на ОДМВР - Шумен.

Сигнал за пътен случай на бул. " Ришки проход " в Шумен, покрай кръстовище с улица " Тракийска " е подаден в 16:30 часа. Към мястото на случая са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. Установено било, че лидер на товарен автомобил Ситроен " Пикасо " с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в идващия насрещно лек автомобил Опел " Агила " с търговищка регистрация.

В опела са пътували 36-годишна жена, лидер на автомобила, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички са откарани в болничното заведение. Към момента е открито, че дамата с непрекъснат адрес в село Чернооково е с фрактура на таз и прешлен, 8-годишното момче е черепно-мозъчна контузия, а 7-годишното с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Тримата са с заплаха за живота. С заплаха за живота е и лидерът на ситроена, 23-годишен шуменец, който е с травма на белия дроб. Към момента в болничното заведение изследват 62-годишния мъж и 60-годишната жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР