Четирима души са приети в болница в Шотландия след подозрение,

...
Четирима души са приети в болница в Шотландия след подозрение,
Коментари Харесай

Коронавирусът вече и в Европа - изследват четирима заболели

 Четирима души са признати в болница в Шотландия след съмнение, че са инфектирани с ковид, заяви The Sun. Пациентите, чиято възраст и пол към момента не са известни, пътували от китайския град Ухан през Лондон за Шотландия.

 

Те имали гриподобни признаци и респираторни усложнения, което наложило незабавното им хоспитализиране в университетската болница " Кралица Елизабет " в Глазгоу. Тестовете към момента не са съумели да изключат вируса палач, а пациентите, изолирани от болничния личен състав, се лекуват от специални медици в стерилни костюми. 

Температурата на всички лекувани в болничното заведение също ще се следи като защитна мярка. Болните не са били прегледани, когато пристигнали в Лондон, което провокира опасения, че смъртоносният ковид може да се популяризира във Англия.

Предупредени са и всички пасажери на летище " Хийтроу "  веднага да алармират нужните институции, в случай че нещо ги тормози в здравословното им положение.

Коронавирусът е убил 17 души в Китай, като пет града са под карантина, а стотици са инфектирани. Вирусът към този момент се е популяризирал и в други страни, които са наложили специални мерки по всички летища.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР