Четирима души са приети в болница в Чехия с подозрение

...
Четирима души са приети в болница в Чехия с подозрение
Коментари Харесай

Коронавирус и в Чехия?


Четирима души са признати в болница в Чехия с съмнение за съществуване на смъртоносния ковид от Китай, оповестява РИА Новости.

От Министерството на здравеопазването показват, че двама от тях са в лечебни заведения в Моравско-Силезийския район, един - в Злинския регион, а различен в Южнобохемския район Четирима пациенти, за които има съмнения, че са инфектирани с ковид, бяха приети в болница в Чехия, удостовери здравният министър. Той изясни, че двамата приети в болница мъже неотдавна са се завърнали от туристически пътувания до Китай, една млада жена е гражданка на Китай, пристигнала на посещаване в Чехия, а различен мъж - екскурзиант от Китай, самичък се е обърнал за помощ към локална болница.

106 са към този момент смъртните случаи от новия ковид в Китай

Предстои резултатите от тестванията на четиримата, направени в лабораторията в Прага, да станат ясни до часове.

В различен случай - с екскурзиант от Бразилия, приет в болница тази заран в болница в Прага, тестванията са посочили, че пациентът не е инфектиран с ковид.

Жертвите на китайския ковид към този момент са 106, а доказаният брой на инфектираните е близо 4000. По-рано стана ясно, че е открит и първи случай на болестта в Германия.

В Германия е доказан първи случай на инфектиран с новия ковид

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР