Четирима души са пострадали при тежка катастрофа на главен път

...
Четирима души са пострадали при тежка катастрофа на главен път
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Плевенско с четирима пострадали

Четирима души са потърпевши при тежка злополука на основен път в региона сред селата Телиш и Горни Дъбник, оповестиха от полицията.

Сигналът за случая е подаден към 17:35 часа през вчерашния ден . Незабавно са изпратени екипи, които са открили, че 51-годишен лидер на „ Мерцедес “, движейки се по посока Плевен, е навлязъл в насрещната пътна лента. Блъснал е вярно движещ се към София лек автомобил „ Шевролет Нива “, благосъстоятелност и ръководен от 48-годише н.

„ Шевролет “-ът е напуснал платното за придвижване и се е блъснал в крайпътно дърво. Пострадали са водачът и неговите спътници – 58-годишна, 12 годишен и 40-годишна . С травматични увреждания четиримата са настанени за лекуване в плевенска болница.

Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство, като пробите са негативни. Шофьорът на лек автомобил „ Мерцедес “ е пробван и за приложимост на наркотични субстанции. Пробата е негативна. А от другия лидер е взета кръвна проба за съществуване на наркотични субстанции .

Шофьорът на „ Мерцедес “-а и неговата спътница не са потърпевши. На мястото на случая подпомагане е оказано от екип на У ПБЗН–Сторгозия. Пътят напълно е бил затворен за придвижване за няколко часа като бе обезпечен обходен маршрут. Пътното платно бе разчистено от маслен разлив от чиновници на У ПБЗН–Сторгозия.

Уведомен е дежурен прокурор от РП-Плевен. По случая се води следствие .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР