Четирима души са пострадали при преобръщане на товарен автомобил по

...
Четирима души са пострадали при преобръщане на товарен автомобил по
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на черен път при офроуд обиколка в Родопите

Четирима души са потърпевши при катурване на товарен автомобил по време на туристическа обиколка в Родопите. Един от ранените - 14-годишен юноша, е с заплаха за живота, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Смолян.

На 15 юни в 11.50 ч. в РУ-Девин от ЕЕНСП-112 бил получен сигнал за ранени хора под местността " Вълчи камък ", землище на с. Гьоврен. При идване на място на екипи на ФСМП-Девин, бранш " Пътна полиция " и РСПБЗН-Девин, се установи, че лекотоварен автомобил Mitsubishi L 200 със смолянска регистрация, ръководен от 19-годишен мъж от село Гьоврен, при осъществяване на туристическа обиколка по черен планински път губи ръководство над автомобила и се прекатурва под пътя.

Ранени са 4-ма души: – жена на 44 година от гр. София с фрактура на таз и лява ключица; 2-ма мъже на 45 и 54 година от гр. София, единия с множествена фрактура на пета, а другия с травма на гръден панер и освободен за домашно лечение; и 14-годишен юноша от с. Гьоврен с раздран далак, спукани 14 ребра и с голям брой фрактури, с заплаха за живота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР