Четирима души са открити удавени в морето през последните два

...
Четирима души са открити удавени в морето през последните два
Коментари Харесай

Четирима души са открити удавени в морето през последните два дни

Четирима души са открити удавени в морето през последните два дни, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Бургас.
 
На южния плаж в курорта " Слънчев бряг ", до избавителен пост 6 е намерено тяло на мъж с неустановена досега идентичност. При осъществения първичен оглед данни за насилствена гибел не са открити. Мъжът е на забележима възраст 50 - 60 години, с височина 170 см., бяла кожа, облечен с мрачен бански, със светла къса коса, без забележими белези от пострадвания, няма татуировки и отличителни белези.

 
Около 20.00 часа нощес в Районното ръководство в Приморско е подаден сигнал за случай в морето. Туристи съобщили, че видели на плаж " Международен юношески център " да се дави юноша, само че до момента в който се провеждат да му оказват помощ, той потопен. Тази заран тялото е намерено и превозено за аутопсия в УМБАЛ-Бургас. Трупът е на 24-годишния С.Б., молдовски екскурзиант, дошъл в България на 31 юли т.г.
 
Вчера към 20.00 часа в морето в Приморско е открит трупът на 27-годишния П.Н. от Пловдив. Тялото е открито до пост 4 на южния плаж. Няколко часа по-рано водни спасители забелязали в морето двама давещи се, като подхванали дейности по спасяването им. Успели да извадят единия мъж, само че втория е отмъкнат от мъртвото неспокойствие във вътрешността в морето. Спасен е 27-годишният Ц.Н. от Пловдив, а брат му - близнак П.Н. е отмъкнат от бурното море. По-късно морето изхвърлило тялото му на към 300-400 м. от мястото, където влезнал да плува.

 
Рано тази заран на северния плаж в Бургас е открит мъртвец на мъж, чиято идентичност към момента не е открита. Мъжът е на забележима възраст сред 50 - 55 години, междинен на растеж, с обикновено телосложение, бяла брада, бяла коса и челно оплешивяване. Трупът е бил гол, със запретната до раменете карирана риза с пай ръкав. На дясната и на лявата му ръце над китките има татуировки. При огледа забележими следи от принуждение по натрупа не са открити.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР