Четирима души са обвинени за трафик на жени в Гърция

...
Четирима души са обвинени за трафик на жени в Гърция
Коментари Харесай

Четирима са обвинени за трафик на жени за сексуална експлоатация

Четирима души са упрекнати за трафик на дами в Гърция и Германия за полова употреба, оповестиха от пресцентъра на полицията и прокуратурата. Трима от тях са арестувани на 20 юни при спецакция на чиновници на ГДБОП и плевенската полиция. Четвъртият участник сега излежава присъда по друго дело.

Те са привлечени за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на хора за развратни дейности.

Според доказателства групата групата е работила от ноември 2011 година Участниците в нея набирали и транспортирали до хотели и клубове в Атина, Лайпциг и Бон дами, с цел да проституират там в продължение на няколко месеца.

Всяка от тях имала задължението да изпраща в България половината от извоюваното, което съгласно свидетелските показания било сред 500 и 1 000 евро дневно. По първична информация активността на групата движели главно двама братя с букви А.А. и Х.А., на които прокуратурата е повдигнала по три обвинявания.

Миналата седмица Специализираният углавен съд е определил непрекъснат арест на двама от групата, се схваща от известието на полицията и прокуратурата. Определението предстои на обжалване. Третия участник в незаконното съдружие, който е жена с букви А.Б., е наложена парична гаранция от прокуратурата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР