Четирима души са хоспитализирани заради ешерихия коли в пернишката болница.

...
Четирима души са хоспитализирани заради ешерихия коли в пернишката болница.
Коментари Харесай

Сега обявиха: Перничани не знаят от къде им е дошло! Четирима са в болница, защото пили от

Четирима души са приети в болница поради ешерихия коли в пернишката болница. Те са постъпили за лекуване към обяд. Трима от тях са от проблемния квартал „ Проучване “, където бе открита болест във водата. Болните са от „ Проучване “ и от регион наоколо до квартала, оповестява struma.bg.

``
реклама

С температура, повръщане и разстройство са признати в Инфекциозното поделение двойка, която живее на фамилни начала, един мъж и една жена. Всички са консумирали вода от чешмата. Те са сложени на лекуване със системи. За случаите са известени РЗИ и здравното министерство.

В пернишката болница е основана организация за вдишване на пациенти, които са почувствали разнообразни неразположения. Стриктната организация е основана взаимно с МБАЛ „ Рахила Ангелова “ и Министерството на здравеопазването.

Точно на Коледа от РЗИ Перник излязоха с публично известие в което се твърди, че в квартал „ Проучване “, където преди ден бяха открити „ Ешерихия коли “ в питейната вода са почнали ремонтни действия за премахване на повредите довели до утежняване на качеството на водата, предопределена за питейно – битови цели.

„ След премахване на повредите, осъществяване на промивка и стерилизация на засегнатите сектори от водопроводната мрежа, ще бъде осъществено пробонабиране на пийна вода, а за резултатите жителите ще бъдат известени навреме “, се споделя още в известието на институцията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР