Четирима души са били арестувани след щурма на привърженици на

...
Четирима души са били арестувани след щурма на привърженици на
Коментари Харесай

Четирима души са арестувани след щурма на феновете на "Кьолн" в Лондон

Четирима души са били задържани след щурма на последователи на " Кьолн " в Лондон. Около 20 000 немски почитатели бяха в британската столица за мача с " Арсенал " в Лига Европа, макар че разполагаха единствено 3000 билета.

Феновете дойдоха в Лондон, с цел да поддържат тима си, който се завърна в евротурнирите след 25-годишно неявяване.

Арестите са направени поради нарушение на публичния ред. Масовото шествие на германците е принудило локалните управляващи да усилят броя на служителите на реда към " Емиратс ".

Мачът закъсня с час поради държанието на последователите на " Кьолн ". Според информациите те са създавали усложнения в организацията, като са пречили на почитателите на " Арсенал " да влязат на стадиона.

 Четирима души са задържани след щурма на почитателите на
© Reuters

Лондончани направиха поврат и завоюваха с 3:1. " Те (феновете на " Кьолн " ) действаха доста хитро. Не знам по какъв начин, само че са съумели да заблудят нашите последователи и да стигнат на всички места ", сподели мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер.

Той обаче се изрече сериозно за държанието им. " Следя немския футбол от доста време и знам, че " Кьолн " не бяха играли в Европа от 25 години. В първия им мач на открито почитателите скапаха вечерта. Не го разбирам ", сподели френският експерт.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР