Четирима души са арестувани по време на безредици миналата нощ

...
Четирима души са арестувани по време на безредици миналата нощ
Коментари Харесай

Четирима арестувани при безредици във Финикс след реч на Тръмп

Четирима души са задържани по време на вълнения предходната нощ във Финикс, Аризона, след тирада на президента Тръмп там. Двама от тях са упрекнати в нахлуване над полицейски чиновници при утежняващи виновността условия, оповестиха от полицията в града. Според началника на службите за сигурност група протестиращи е пробила огражденията и е почнала да хвърля балони с газ против чиновниците на реда. „ Правеха го те, а не ние “, сподели той.
Според канала „ Фокс нюз “ нарушителите били леви радикали, които употребявали газ, камъни и бутилки против служителите на реда, съобщи БГНЕС.
Преди появяването на Тръмп на протест във Финикс, по улиците на града се събрали няколко хиляди протестиращи. Част от тях протестирали против безчинствата на расисти в Шарлотсвил, Вирджиния, а други упорствали за независимост на словото. Според силите на реда снощната проява във Финикс е минала като цяло умерено. Някои от протестиращите са потърсили здравна помощ поради горещините от 37.7 градуса, оповестяват още градските управляващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР