Четирима души пострадаха при експлозия в елитна военна академия в

...
Четирима души пострадаха при експлозия в елитна военна академия в
Коментари Харесай

Четирима души пострадаха при експлозия в елитна военна академия в Санкт Петербург

Четирима души пострадаха при е ксплозия в елитна военна академия в съветския град Санкт Петербург , оповестяват ТАСС и други медии.

АП осведоми за трима ранени, като се базира на военното ведомство. Министерството разяснява, че е зародила детонация в ранния следобяд във Военно-космическата академия " Можайски " , която приготвя офицери за частите за противоракетна защита.
 Снимка 415829
Източник:

ТАСС осведоми, базирайки се на пресслужбата на Следствения комитет, че военни следователи са възбудили наказателно дело за опит за ликвидиране по отношение на гърмежа в академията.

Инцидентът е станал към 13,30 часа московско време.

По предварителна информация четирима военнослужещи са получили разнообразни контузии, оказва им се здравна помощ, животът им е отвън заплаха, оповестиха от Следствения комитет.

Източник разяснява пред ТАСС, че за момента главната версия за гърмежа е повърхностно боравене с муниции.

Няколко прозореца са счупени на втория етаж на постройката. Курсантите са евакуирани. Местният уебсайт " Фонтанка " оповестява, че детонацията е вследствие на детониране на избухливо устройство с 200 грама тротилов еквивалент.
 Снимка 415826
Източник:

Базираният в Санкт Петербург новинарски канал 78.ru осведоми, базирайки се на източник от службата за изключителни обстановки, че детонацията е станала при опит за пренасяне на снаряд . Медията разяснява, че вследствие на детонацията се е срутило стълбище, което е довело до блокирането на 15 курсанти на третия етаж.
 Снимка 415825
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР