Четирима души, от които трима са български граждани, са били

...
Четирима души, от които трима са български граждани, са били
Коментари Харесай

Трима българи са застреляни в Чикаго

Четирима души, от които трима са български жители, са били убити в дома им в Чикаго, до момента в който вечеряли. Пета жертва умря по-късно в болница. Инцидентът е станал в събота към 17:30 в жилището на българското семейство на улица „ Уест Ървинг Парк” в Чикаго.

Генералният консул на България в Чикаго уточни, че евентуално става въпрос за битово ликвидиране, подбудено от психическото положение на причинителя. „ Той е арестуван, не е българин”. Жертвите са жена на 66 години, мъж на 61 години, жена на към 40 години и мъж на към 45 години. Всички са умряли от огнестрелни рани. Друга жена бе в сериозно положение и се бори за живота си в локална болница.

"Във връзка със стрелбата в жилищна постройка в Чикаго, при която мъж е прострелял четирима души, а пети е в сериозно положение, можем да потвърдим, че три от жертвите – две дами и един мъж, са български жители. Не е известно все още те да са били в спор с нападателя, за който се допуска, че е техен комшия ", оповестиха от външното ни министерство.

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева следи случая още от самото му начало като е дала по случая инструкции на генералния ни консул в Чикаго. Генералното ни консулство в Чикаго е по отношение на локалните управляващи и е готово да оказва нужното подпомагане.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР