Четирима български граждани са заболели от коронавирус в Италия и

...
Четирима български граждани са заболели от коронавирус в Италия и
Коментари Харесай

Четирима българи в Италия са заразени с коронавирус

Четирима български жители са болни от ковид в Италия и са признати в болница в региона Емилия-Романя, заяви Министерство на външните работи.
По данни на генералното ни консулство в Милано един от тях е в тежко положение . Регистриран е и случай на болен италианец, роден в България.
Генералното ни консулство в Милано е в контакт с локалните управляващи, с цел да ревизира случаите и възможна нужда от подпомагане.
От началото на пандемията са умряли съвсем 3000 индивида, а броят на излекувалите се усили с 1084, достигайки 4025. Общият брой на инфектираните в страната все още е 35 713.
Най-засегнат район от пандемията в страната остава Ломбардия.
В страната работят строги ограничения за ограничение на болестта, като италианците могат да излизат на улицата единствено по работа, до аптеката или до хранителния магазин. Мерките са доста строги и се постановат санкции за неспазването им. В момента санкцията е 206 евро, а в крайни случаи - три месеца затвор. Властите приканиха жителите да останат по домовете си до 3 април, като излизането е разрешено единствено при необходимост.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид,19 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР