Четирима българи, за които е постъпило искане от Интерпол, няма

...
Четирима българи, за които е постъпило искане от Интерпол, няма
Коментари Харесай

Интерпол иска още четирима българи освен Желяз Андреев

Четирима българи, за които е постъпило искане от Интерпол, няма да бъдат арестувани . Основанията са настояването са същите като при Желяз Андреев .

По предписание на основния прокурор Сотир Цацаров лицата няма да бъдат арестувани . Лицата са открити и се намират на територията на град София. Единствените дейности, които могат да бъдат подхванати е те да бъдат арестувани с прокурорско разпореждане.

Става въпрос за две дами, набор 87 и 69, и двама мъже - 80 и 86 година родени . Заповедите са издадени въз основа на идентична фактическа аргументация като при Желяз Андреев. " Самите претенции са постъпили и неотложно през днешния ден бяха докладвани от основния секретар на Министерство на вътрешните работи ", изясни Цацаров.

По предложение на основния прокорор съществува уговорка в Договора сред България и Съединени американски щати за осъществяване на експертни съвещания сред Министерство на правораздаването и Държавния департамент на Съединени американски щати. Главният прокурор към този момент е изпратил писмо до правосъдния министър Цачева. Главният прокурор и прокурори от ВКП са подготвени да вземат участие в тези съвещания.

На ексклузивен брифинг в прокуратурата Сотир Цацаров изясни, че от една страна сме длъжни да осъществим интернационалния контракт , в тази ситуация обаче са налице дейности, които могат да доведат до голословно засягане на правата на българските жители .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР