Четирима българи представят страната ни на стартиралото през уикенда Европейско

...
Четирима българи представят страната ни на стартиралото през уикенда Европейско
Коментари Харесай

Първи победи за българите на европейското първенство по снукър

Четирима българи показват страната ни на стартиралото през уикенда Европейско състезание по снукър до 18 години в Ейлат, Израел.

Виктор Илиев (17г.) и Александър Хубанов (18г.) записаха първите български победи след безапелационен триумф с 3:0 фрейма, надлежно над Албина Лесчук (Беларус) и Адам Херсонски (Израел).

Преди това двамата ни представители изгубиха първите си срещи в груповата фаза по сходство на Велиан Димитров (14г.) и Петър Зоровски (16г.).

Днес ще се изиграят всички дуели от груповата фаза и по-късно започват елиминациите. Финалите са във вторник, а в сряда стартира и Европейското състезание за младежи до 21 години. Освен четиримата ни участника в шампионата до 18 години, към тях ще се причисли и Жан Лаушман (19г.).

В края на седмицата започва и Европейското състезание за мъже, където присъединяване ще вземат и топ състезателите ни Братислав Кръстев и Георги Величков.

Двама български съдии управляват някои от най-важните срещи през цялото време на Европейското състезание. Стефана Алексова и Христо Иванов ще бъдат част от реферите на трите шампионата в Ейлат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР